gdpr

Servicevillkor

GDPR & Sekretess

Villkor & GDPR (behandling av personuppgifter) samt sekretess & Cookies


Villkor:

Prylfixarn.se strävar alltid efter att utföra bästa möjliga service på din enhet. Din enhet undersöks alltid noggrant före någon service utförs, dock kan en enhets skada förvärras vid ett eventuellt ingrepp p.g.a. flera olika faktorer exempelvis spänningar, klämskador eller tryckskador. Detta är inget som någon av våra behöriga tekniker kan förutse och inte heller ansvara för. En inlämnad enhet skall efter avslutad service avhämtas skyndsamt eller enligt överenskommelse med en representant från företaget. En enhet som har haft statusen ”Service avslutad, klar för avhämtning” i mer än 60 dagar utan att avhämtning skett, kommer att förverkas/destrueras.


GDPR - Behandling av personuppgifter:

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, e-post, eventuella inloggningsuppgifter.

Syftet med en sådan behandling är för att kunna tillhandahålla bästa möjliga service.

Vi har fått dina uppgifter vid din egen registrering online eller över disk i vår butik.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter sparas tillsvidare.

De personuppgifter vi behandlar om dig används endast internt. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag (exempel vid misstanke om brott). Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på hej@prylfixarn.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.


Sekretess:

Hos Prylfixarn.se är sekretessen total.

Det enda tillfälle vi är inne bland era privata filer är vid en eventuell backup.

Även då endast med ert medgivande.

I annat fall är vi aldrig inne i en enskild användares användardata.

Lösenkoder och liknande används endast i test syfte för att kontrollera utförd reparation.

Vi på Prylfixarn.se rekommenderar att man När man får tillbaka sin enhet från service alltid byter sina koder när man lämnat ut dem i en servicesituation.


Cookies

Cookies på Prylfixarn.se.

Hos oss på Prylfixarn.se används cookies. En cookie är en textfil som skickas ut ifrån vår websida till din dator och där lagras den antingen som en sessionscookie i minnet under tiden du som besökare är inne på vår webbsida eller som en permanent cookie som är en liten textfil som och ligger kvar en bestämd tid. Vi på Prylfixarn.se använder båda typer av cookies. Om du inte vill ha några cookies så kan du enkelt stänga av dem i din webbläsare inför ditt köp hos oss.

Hur använder vi på Prylfixarn.se cookies?

Cookies syfte är att förbättra Sajten för besökare, detta genom att t.ex. anpassa sajten efter besökarens önskemål, val och intressen samt chat.

Permanenta cookies används för att anpassa sidan till dig och göra information. Sessionscookies använder vi för att kunna registrera statistik över användandet av vår sajt. Genom att godkänna Prylfixarn.se:s allmänna villkor och Integritetspolicy och använda Prylfixarn.ses webbplats samtycker du till behandlingen av cookies enligt informationen som ges här.

Hur tar man bort cookies?

Om du inte vill att cookies används kan du stänga av dessa i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång en webbplats försöker använda sig av cookies och med det själv avgöra från gång till gång om du vill att det används. Du kan också själv radera tidigare lagrade cookies från din webbläsare, hur du gör hittar du på din webbläsarens hjälpsidor. Du kan också när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

© Prylfixarn 2019 All Rights Reserved